Kunder:

..... med flere

 
Kunderne siger

 ”Jeg anbefaler MUNK Coaching, der udover at udvise stor integritet og respekt for fortrolighed i coaching på flere niveauer i virksomheden, også udviser en stor forretningsmæssig forståelse for virksomhedens kompleksitet i sit møde med medarbejderne.

Christian Peytz – Adm. Direktør

 

 

 
Læs kundereference

 
"Jeg stod i den situation, tros intens søgen efter job, var det ikke lykkes af få et. Søren hjalp mig med at afdække og fokusere på de kompetencer jeg ellers havde, til brug i job sammenhæng, ud over det rent faglige. Søren har givet mig inspiration til at se de mange muligheder jeg har, den inspiration Søren har, vil jeg godt anbefale at du gør brug af."
 

Malene Andreasen – Call Center Manager

 

 

 

 
"Jeg har brugt Søren i en situation hvor jeg skiftede både arbejdsgiver og rolle.

Jeg kommer fra en teknisk baggrund og har skullet lære rollen som leder. Her er Søren dygtig til at bringe fokus på årsagerne til de problemer jeg har tumlet med.

Jeg kan varmt anbefale ham til andre i samme situation.
"

Troels Knak Nielsen - CTO Grenwire

 

 

 

 
"Det er altid en fornøjelse af være til coaching session hos Søren. Nogle gange er det hårdt, andre gange er det meget hårdt. For det meste går jeg derfra med fornyet lyst til at gøre en forskel – for andre mennesker såvel som for mig selv.

Søren har flere gange ændret min opfattelse af, hvad der er vigtigt, og hvad der skal til for at lykkes.

Tak for hjælpen!
"

Nikolaj Opstrup -  Innovation Consultant

 

 

 
 
Kunderne siger

Søren is a person of remarkable integrety. Spending time with him makes you want to become a better person. And if you let him coach you, I'm sure you will...


Jens Poder – Partner

”Da jeg skulle ha’ nyt job, var hjælpen fra MUNK Coaching uvurderlig, jeg blev maximalt udfordret med hurtigt resultat til følge.”


Henrik Hansen  – Sales Manager

”Som ny leder af et børnehus (hønsehus) er jeg som offentlig leder blevet provokeret af Sørens coaching i hans direkte facon fra det private. Mere handling end snak har hjulpet mig”


Vivi - Institutionsleder

”Da jeg kom i coaching hos Søren var jeg overbevidst om at alle var imod mig.

Det er jeg ikke mere, tak for hjælpen.”


Anne  Pedersen - Projektleder

”Som enlig mor til teenagedatter vidste jeg ikke mine levende råd. Søren har hjulpet mig med at møde min datter der hvor hun er, og være forstående og samtidig stille krav.”


Helle – Mor og salgsassistent

MUNK Coaching - cvr. nr. 32633099
Lav din egen hjemmeside med mono.net